dag 2
Door: elinevandervorm
Blijf op de hoogte en volg Eline
07 November 2010 | Nederland, Amsterdam
Door receptie naar enorm winkelcentrum gestuurd met de taxi, nou ja zo'n truck met dak waar we met 8 man in zaten. Wel gezellig met mensen uit Phuket, eentje kende wat Engels, de rest incl chauffeur niet, haha.
Maar in de mobile-shop deed de oplader t wel...rara. Dus niks nieuws gekocht.
Toen maar terug de stad in en verschillende tempels bewonderd. In eentje keek ik even naar 3 dames die in een hoekje van bananen[?]blad mandjes maakten om offers in te doen voor de Buddha. Ik keek even en werd toen uitgenodigd om t ook te proberen, vouwen en nieten, maar dat viel nog niet mee. Uiteindelijk eentje af, samen met die lieve mw m bij de Buddha gezet, en 'gezegend' door een monnik [ als enige Westerse op dat moment]. Kreeg ook bandje om mn pols. Vond ik wel even bijzonder, misschien gebeurt t 200 keer op een dag, maar toch.
Zou hier steeds bijna vergeten te eten, zoveel te zien [ niet allemaal mooi] en door de warmte [ nu 32 graden] ook niet zo'n trek. Heb een tijdje met verschuillende drankjes op een terrasje gezeten om de zondagmarkt opgebouwd te zien worden. Iedereen komt met brommer/pick-up zijn waar lozen en zet t in de straat en vanaf een uur of 18.00 is het ontzettend druk. Ook zoveel mooie spullen. heb al eea gekocht, ook voor mezelf. Word er nog eens goed in!
Zit nu weer in mn eigen internet-shopje en gelukkig lukt t opladen van mn LG hier wel!!!
Morgenochtend om 8 uur word ik opgehaald door mensen van het olifantenpark en kan ik wrs 2 weken niet internetten...we zullen zien. ben erg benieuwd en heb behoefte aan natuur en dieren!!
xx
07 November 2010 - 18:35
Ella:
Heerlijk om te lezen. Net of je er een beetje bij bent. Geniet straks van de natuur en dieren en natuurlijk van het foto maken.
08 November 2010 - 17:53
Marja:
Nou, je hebt al aardig wat beleefd daar,laat staan wat je bij de olifanten nog mee gaat maken! Have fun! -
08 November 2010 - 18:49
Okke: