Bangkok - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline van der Vorm - WaarBenJij.nu Bangkok - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline van der Vorm - WaarBenJij.nu

Bangkok

Door: elinevandervorm

Blijf op de hoogte en volg Eline

26 November 2010 | Nederland, Amsterdam

Mn laatste daggie in Thailand vandaag. Vannacht om 2.30 vlieg ik naar huis en heb daar veeeel zin in.
Bangkok is duidelijk niet mijn stad, zoo vol, zoveel toeristen, auto's, vieze stadsluchten,opdringerige tuktuk chauffeurs en andere verkopers. Een wereld van verschil met Chiang Mai!
karen was ook erg blij dat we de laatste 2 dagen nog samen waren. Eergister de stad doogestruind, lopend en met tuktuk. het was 35 graden. We hebben veel Wats gezien [ temples] hebben een boottocht van ruim een uur op een longtailboat gedaan, veel armoede gezien. Kaosan Road door gelopen, volgens velen the place to be, met 24 u per dag luide muziek, markt, viezigheid. Dichtstbijzijnde park is minimaal 5 km. het is zo'n grote stad. Dus gisteren naar Ayuthaya gegaan met een minibustoer. het is de oude hoofdstad van Thailand met 400 ruines van templeks ed Niet al dat goud en glitter zoals de Wats hier, maar echt schitterend. Helaas waren er daar olifantentaxi's, die door de tourguide werden aangeprezen, maar Karen en ik gingen lekker ergens in de schaduw zitten, beetje spelen met hondjes/puppies, die dan helaas meteen voor 1 sigaret worden aangeboden...
Om een uur of vier waren we terug en was Gill uit Canada ook vanuit Chiang Mai gekomen en zijn we gedrieen naar de 61e verdieping van een hotel gegaan om daar te genieten van t uitzicht. Indrukwekkend hoor!
Vannacht om 3.00 vertrok Karen naar Vietnam en heb ik daarna lekker uitgeslapen. Ga straks nog een boek kopen ergens om een lui dagje ervan te maken!
Morgen ben ik weer thuis!!!!

• 27 November 2010 - 10:24

Diana:

...en daar zullen heel veel mensen blij om zijn, dat je weer veilig thuis bent!!!
    Wat ben je toch een bijzonder en mooi mens, dat je dit wilt en kùnt doen!!! HOU VAN JOU, LIEF, MOOI LINE-VROUWTJE!!!