Chiang Mai - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline van der Vorm - WaarBenJij.nu Chiang Mai - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Eline van der Vorm - WaarBenJij.nu

Chiang Mai

Door: elinevandervorm

Blijf op de hoogte en volg Eline

06 November 2010 | Nederland, Amsterdam

hee allemaal, even snel een berichtje uit warm Chiang Mai.
Na een gezellig en eiig ritje van Diana naar Dordt CS stapte ik lekker op de trein naar Schiphol. Vol goede moed! Alles liep voorspoedg hoewel t vliegtuig van China airlines wel erg behelpen was, krappe stoel, geen beenruimte [ gelukkig zat ik ah gangpad], geen eigen tv schermpje....
Anyway, ik heb warempel een uurtje gedoezeld in die 11 uur vliegen! Toen even overstappen in Bangkok, daar had ik veel te veel tijd, omdat Commundo dacht dat ik weer mn bagage op moest halen en weer inchecken...Ik had 5 uur de tijd, maar bij Bankok Airlines hebben ze een leuke lounge met gratis drinken en hapjes en heb ik mn eerste boek meteen maar uitgelezen. Bij aankomst op Chiang Mai bleek na 2 uur wachten mn transfer naar hotel niet geregeld en omdat ik de naam niet wist [oeps] werd ik n beetje paniekerig. M\Dus mn lieve henk maar gebeld die via John en Bernadette uitkomst boden. Even later zat ik in mn hotel! ben meteen maar de stad ingegaan, want er is een aardige ' braderie' zoals Hans [ die me ophaalde] t noemde. Zou meteen als mn Baht op willen maken, maar neen, alleen een shirtje voor 3 euro gekocht...voor MEZELF. Op zoek gegaan naar waar zogenaamd alle backpackers zouden bivakkeren, heb erg behoefte aan wat aanspraak., maar heb misschien verkeerd gelopen, de meeste waren vast op die markt, maar geen leuke cafeetjes/eettentje gevonden zo snel. Dus hier om de hoek maar wat gehapt. Wilde al naar mn bedje gaan, maar dook toch even t internetkantoortje binnen. Wel even lekker, beetje contact... [ haha, ben pas 24 uur weg of zo...smurf die ik ben]
Morgen ga ik toeristje spelen, als t me lukt wat tempels bewonderen en een Thaise massage ondergaan. maar nu eerst douchen en slapen!

• 06 November 2010 - 12:56

Shanty:

Hé vriendin,

Wauw, wat geweldig en spannend allemaal. Geniet ervan. Dikke kus,
    Shanty

• 06 November 2010 - 15:31

Bernadette En John:

Hoi Eline, Goed om te horen dat je toch goed bent aangekomen. We schrokken wel even van het telefoontje van Henk. Maar jij zult wel veel harder geschrokken zijn. Verwen jezelf met een lekkere massage en ga lekker genieten van al het moois dat gaat komen!

• 06 November 2010 - 17:59

Nancy:

He sis,

Een enerverende start om zo maar te zeggen...maar alles gelukkig weer op zijn pootjes(ja ja we blijven in dierenstijl) terecht gekomen.

Dikke knuf en enjoy!!!!!xxxxx

• 07 November 2010 - 12:30

Ella:

hallootjes

Hier even aanspraak op afstand. leuk om iets van je te horen, ook al ben je net weg. Geniet en wij genieten mee.

dikke kus