jaja
Door: elinevandervorm
Blijf op de hoogte en volg Eline
30 Oktober 2010 | Nederland, Amsterdam
Droom er iedere nacht van en niet altijd even leuk :-(
Dat ik verdwaald ben, geen olifanten zie, heimwee heb...
Maar ik zie t allemaal maar als een soort generale repetitie, als die niet zo goed is, is de defintieve uitvoering geweldig!
Heb mn rugzak al helemaal klaar en vol. Heb m maar niet gewogen, maar 20 kilo haal ik nooit. Terug wrs wel, haha!
As vrijdag brengt Diana me naar Dordt CS en pak ik de trein naar Schiphol en vlieg ik om 14.00 naar Bangkok, daar heb ik uren de tijd voor mn vlucht naar Chiang Mai, waar ik als t goed is word opgehaald door t hotel. Daar ben ik dan 2 nachtjes, een dag om me uit te leven in CM, en maandag naar de olifanten!!!
Omdat ik zo in het noorden bivakkeer heb ik geen last vd recente overstromingen. Maar wat een drama is dat een half land onder water!!
Nou, de eerstvolgende keer zal ik wel uiteen internetcafeetje in CM schrijven, spannend!!
01 November 2010 - 18:38
Anca:
Hoi Schwiegerin,
Ik ga je nu vast een hele bijzondere en goede reis toewensen! Geniet ervan meisje en zorg dat je ook voor jezelf zorgt! Niet alleen maar voor die grote wappers hè. Pas goed op toi-même lieverd!
X -
04 November 2010 - 08:40
Manja:
He lieve vriendin!
Heeel heel veel plezier en succes op je reis. Als je bij de olifanten bent, denk dan ook nog eventjes aan Ferdi; die was altijd dol op olifanten en heeft ze volgens mij in Thailand en Vietnam ook gezien en gevoeld!
Ik zal je verslagen volgen... geniet ervan maar doe ook een beetje voorzichtig he!
Dikke knuffel xxxx